Nationale ‘Week van het christelijke boek’ van start

Gratis actieboek van Tamera Alexander verkrijgbaar in de christelijke boekhandel

 

Van 13 t/m 23 maart is de landelijke Week van het christelijke boek (WCB). Ter gelegenheid van deze tiendaagse, die parallel loopt aan de Nationale Boekenweek, verschijnt het actieboek De kans van haar leven van de populaire Amerikaanse schrijfster Tamera Alexander. De christelijke boekhandel geeft klanten het actieboek cadeau tijdens de WCB bij besteding van € 15,00 aan boeken.

 

Week van het christelijke boek

De Week van het christelijke boek is een jaarlijks initiatief van de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boekenvak (BCB). De campagne stimuleert het leesplezier, richt zich op leesbevordering en promoot het christelijke boek in het algemeen. De christelijke boekhandel organiseert allerlei activiteiten in deze periode.

De kans van haar leven
Vechten voor je bestaansrecht, daar weet Ellaby Ward alles van. In het Amerika van 1904 voldoet ze niet aan het standaard plaatje van een vrouw: ze is niet getrouwd en heeft geen kinderen. Daarnaast werkt ze op een plek die gedomineerd wordt door mannen, en wil ze geen genoegen nemen met het kleine hoekje dat haar daarin wordt toebedeeld.
Dan ontmoet ze Robert Green, een oude, zwarte man die alles weet van er niet bij horen. Wat kan ze van hem leren? En lukt het haar om zichzelf te bewijzen tegenover haar baas? Eén ding is zeker: ze krijgt de kans van haar leven.

 

Over Tamera Alexander
Tamera Alexander (1961) is een bestsellerauteur met een grote liefde voor haar familie en voor geschiedenis. Met haar boeken won ze al veel awards, waaronder vier Christy Awards. Ze heeft meer dan tien boeken geschreven, waaronder een trilogie over de Belle Meade plantage. 
De kans van haar leven verschijnt bij Uitgeverij Van Wijnen.


 

De Week van het christelijke boek stelt uitgevers en boekhandels in de gelegenheid om de aandacht specifiek op het christelijke boek te richten. De christelijke boekhandels geven het actieboek gratis weg, bij aankoop van € 15,00 aan boeken. Het is het 46ste actieboek dat door BCB, de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boekenvak, wordt uitgegeven.

Tamera Alexander