Speciaal voor de Actieweek christelijke kinderboeken is er het geschenkboek Dakloos! gemaakt en het actieprentenboek Een geheime olifant. Passend bij het thema 'Lekker eigenwijs!'. Het geschenkboek ontvangt u tijdens de Actieweek christelijke kinderboeken, 2 t/m 12 oktober 2024, GRATIS bij aankoop van € 13,50 aan kinderboeken. Het actieprentenboek Een geheime olifant koopt u tijdens de actieperiode voor maar € 7,95!

Een geheime olifant

Leontine Gaasenbeek en Michel de Boer
ISBN 9789087821234 | Gebonden | 32 pag.
Actieverkoopprijs: € 7,95
Verkoopprijs na actieperiode: € 13,95

 

Wanneer Jill haar ouders wil vertellen dat ze een olifantje heeft gevonden, zijn ze te druk om naar haar te luisteren. Dus besluit ze het olifantje stiekem op haar kamer te verzorgen. Dit blijkt echter geen gemakkelijke taak, aangezien hij behoorlijk eigenwijs is, rommel maakt, op de trap stampt en veel eet. Wanneer Jill een slaapplek voor haar olifantje wil maken, blijkt het geheim echter te zwaar te zijn...

Dakloos!

Judith van Helden

Geïllustreerd door Hester van de Grift
ISBN 9789082389494| Paperback | 96 pag. | 9 + jaar (voor te lezen vanaf 7 jaar)
GRATIS bij aankoop van € 13,50 aan kinderboeken tijdens de Actieweek christelijke kinderboeken
 

Lonne en Amy werken samen met hun klasgenoten Sander en Liam aan een schoolproject. Lonne is enthousiast over het thema ‘dakloos’ maar Amy vindt dat helemaal niks en dat laat ze merken ook. Lonne, Sander en Liam snappen er niks van. Waarom doet Amy zo moeilijk? Als Amy uiteindelijk vertelt wat haar dwars zit, bedenkt Lonne een plan om haar vriendin te helpen. Zonder het aan Amy te vertellen gaat ze aan de slag. Maar zit Amy daar wel op te wachten of zet Lonne daarmee hun vriendschap op het spel?